POLETNA ŠOLA KEMIJE ZA DEVETOŠOLCE

16.06.2016, Marko Lapuh

Dragi bodoči devetošolec/devetošolka!

 

 

Na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje bomo tudi letos v zadnjem tednu poletnih počitnic organizirali poletno šolo kemije za osnovnošolce, od septembra dalje pa kemijski krožek za učence bližnjih osnovnih šol. Poletna šola in krožek sta namenjena vsem devetošolcem letnika 2016/2017, ki vas zanima kemija, ki radi eksperimentirate in raziskujete ter želite poglobiti in razširiti svoje znanje.

 

Poletno šolo in krožek bo vodil Aleksander Medveš, učitelj kemije na gimnaziji, ki že vrsto let navdušuje naše dijake s svojim kemijskim krožkom. Poletna šola kemije bo potekala v treh štiriurnih srečanjih zadnji teden poletnih počitnic v prostorih naše šole, krožkarji pa bi se sestajali enkrat tedensko po dve uri od septembra 2016 dalje. Natančen termin izvedbe želimo uskladiti z zainteresiranimi kandidati.

 

Če se želiš udeležiti poletne šole ali se pridružiti krožku, te vabimo, da se skupaj s starši udeležiš uvodnega sestanka, ki bo v sredo, 22. 6. 2016, ob 18. uri v večnamenskem prostoru Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje na Gimnazijski cesti 10 v Trbovljah. Prepričani smo, da boš na krožku lahko pridobil-a veliko novih znanj, poleg tega pa boš imel-a možnost spoznati nove prijatelje, ki jih druži veselje do kemije.

 

Za dodatne informacije lahko pokličeš na telefonsko številko 040 647 949 ali pa pišeš na naslov: aleksander.medves@gess.si.

 

 

 

Lep pozdrav!

 

Mentor                                                                                                         Ravnateljica

Aleksander Medveš                                                                                    Jelena Keršnik

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x